• Floyd Mayweather kan mycket väl få stryk mot Manny Pacquiao

    Floyd Mayweather är TBE, the best ever. Han säger det själv och det är många med andra som säger det också. Han ska slåss den andra maj mot Manny Pacquiao och det lär bli bland de största fighterna någonsin. Självklart ska jag se matchen och jag tror att jag ska spela också. Men jag vet inte riktigt vem jag ska spela på. Manny till 3.50 lockar faktiskt en del. Alla verkar vilja spela på Floyd men jag tycker att det känns som att Manny har en chans. Jag kan inte sjukt mycket om boxning men jag såg en video på youtube med Mike Tyson (som jag tyvärr inte hittar just nu) där Iron Mike sa att han trodde på Manny Pacquiao. Jag är ett stort fan av Mike Tyson och hans ord väger tung för mig.floyd_mayweather_betpulse

    Åka och se fighten live

    Om man ska se en boxningsmatch i sin livstid så är det väl den här mellan Floyd Mayweather och Manny Pacquiao. Floyd Mayweahter kommer att gå till historien som ett boxningsfenomen oavsett om han vinner eller förlorar den här matchen mot Manny. Han har gått 47 matcher i sin proffskarriär och vunnit varenda match.Jag såg att du via Unibet.com kan vinna en resa till Las Vegas där matchen går. Unibet är alltså ett spelbolag och man måste anmäla sig och delta i deras kampanj för att ha chansen att vinna resan. Förstapristet består av en resa för två till Las Vegas inklusive flyg, hotell, biljett och även 10 000 kronor i fickpengar. Jag skulle väldigt gärna vinna det priset!Om jag inte vinner resan så kanske jag ändå skulle satsa på att dra över och se en fight i Las Vegas. Det kommer inte bli att jag åker och ser den här fighten. Det är lite tätt inpå. Men en dröm är att se UFC och de kör ju flera galor i Las Vegas varje år. Kanske kan Alexander Gustafsson få till en fight i Sin City. Det vore roligt att se honom.